Heropstart trainingen 19/05!

Beste leden,

Wij hebben van de stad de toestemming gekregen om de trainingen op 19/5 onder voorwaarden terug op te starten (de voorwaarden van KKUSH kan je hier terugvinden). Daar er maximum 20 honden ( max 10 per klas) op het terrein mogen en daar wij iedereen de kans willen geven om te trainen gaan we de lesuren als volgt aanpassen:

PI & PIIvan 18.30 u tot 19.30 u
Pupsvan 19.00 u tot 19.45 u
A-klas & Debutantenvan 19.45 u tot 20.30 u
B-klas & C-klasvan 20.45 u tot 21.30 u

Deze uurregeling zal later terug aan gepast worden naar de uren vòòr de crisis .

We laten tussen elke klas 15min zodat iedereen het terrein kan verlaten vòòr de volgende groep het terrein op komt. Hierdoor kan het zijn dat we alle oefeningen niet gedaan krijgen. Deze oefeningen zullen in een volgende les aan bod komen.

Einde les betekent onmiddellijk het terrein verlaten en terug naar huis. Het is niet toegelaten om te blijven rondhangen op of rond het terrein. De kantine mag voorlopig niet open.

Leden  die voor de crisis in de puppy klas zaten en waarvan de hond ondertussen 6 maand is krijgen de toelating om nog een maand extra in de puppyklas mee te trainen, of indien de hond klaar is overgaan naar de A-klas.

Wat mag je , en wat niet?

  1. De geleiders mogen pas op aanvang van de les op het terrein op aangeven van de instructeur.  De instructeur of verantwoordelijke zal de poortjes open en dicht doen.
  2. De geleider wacht in de auto tot 5 minuten voor de aanvang van de les.
  3. Het dragen van een mondmasker is aangeraden. Mondmaskers en handschoenen worden, indien gewenst, zelf meegebracht.
  4. Iedereen brengt zijn eigen apport mee. Apport vergeten is niet apporteren.
  5. Bij einde van de les moeten de geleiders direct het terrein verlaten en terug huiswaarts keren.
  6. Handgel zal voorzien worden door de club.
  7. De belangrijkste regel is wel dat we ten alle tijden 1.50m afstand moeten bewaren.
  8. Als je naast mekaar parkeert moeten we 3m afstand laten tussen de auto’s, als je achter elkaar parkeert vervalt deze regel. Daarom hebben wij de parking voor het terrein ingedeeld in vakken. Om meer parking te hebben is er de kans om ook op het terrein te parkeren.

Deze regels worden ons opgelegd door KKUSH en de gemeente.  Als we willen open blijven zullen we ons aan de regels moeten houden!! Volg steeds de richtlijnen van de instructeur en de verantwoordelijke, deze mensen zetten zich volledig vrijwillig in om u en uw viervoeter zo goed mogelijk en in veilige omstandigheden te begeleiden.

Zoals hier boven al vermeld mogen we max 2 groepen van 10 honden op het terrein aanwezig zijn, daarom had ik graag van jullie bevestiging of je al dan niet komt trainen, gelieve hiervoor een mailtje te sturen naar hondenvrienden@telenet.be, met je naam en in welke groep je traint. Indien er een groep te groot is moeten wij mensen teleurstellen en terugsturen. Dit is iets wat we liever vermijden, vandaar dat we plaats laten om eventueel een extra groep te trainen in het tweede uur.

Wij zullen er alles aan doen om in veilige omstandigheden terug te kunnen opstarten.
Wij rekenen op jullie begrip. Hopelijk tot binnenkort.

Vriendelijke groeten
Het bestuur

PS: Indien je nog vragen hebt, twijfel dan niet om contact op te nemen via 0499 39 12 19.
       Nieuwe leden vergeet jullie inentingsboekje niet!